Cotton Deluxe Wave

119 

Stupanj udobnosti

Veličina

Jastuk Cotton Deluxe Wave je izrađen od prirodnih vlakana kako bi se osiguralo potpuno opuštanje vrata i ramena, pritom uvažavajući i čuvajući okoliš. Njegova dvostruka povišenost nudi dvije mogućnosti za odmor. GOTS certifikat izdan od strane Institute for Ethical and Environmental Certification dokaz je da su materijali korišteni u proizvodnji organski i izrađeni u skladu s pravilima i zahtjevima zaštite okoliša.

WARRANTY

3 years
Kategorija:

A. Navlaka Navlaka od organskog pamuka je prozračna i mekana na dodir. Materijal je 100% organski i pospješuje tjelesne funkcije na način da uravnotežuje vaš bioritam dok spavate. Ujedno, lako se skida i pere.

B. Higijenska navlaka Štiti unutarnji sloj tako što povećava razinu higijene jastuka.

C. Unutrašnjost Unutrašnjost jastuka sačinjena je od anatomskog materijala Geomemory, dobivenog kombiniranjem materijala memoform i prirodnih materijala. S nevjerojatnom lakoćom prilagođava se obliku tijela. Oblikovan u obliku dvostrukog vala, idealno prati zakrivljenost vrata i nježno smanuje pritisak stražnjeg dijela glave kako bi omogućio odgovarajuću potporu ramenima i vratnom dijelu kralježnice.

D. Izrada Zahvaljujući rupičastoj strukturi, osigurana je savršena prozračnost i optimalna rasprostranjenost vlage i topline.

 

Organski pamuk

Organski pamuk

Geomemory

Geomemory

NATURAL BREATHABLE

REMOVABLE COVER

CERTIFICATES

Reviews

Budite prvi koji će recenzirati “Cotton Deluxe Wave”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)